Vill du vara volontär under Yrkes-SM 2020?

Att vara volontär på stora evenemang kan vara bland det roligaste som finns! Vi behöver nu din hjälp att genomföra det bästa och största Yrkes-SM genom tiderna.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna till Yrkes-SM i Helsingborg och att det ska bli ett toppen-evenemang. Här har du som volontär en viktig roll. Du möter besökare, tävlande och andra funktionärer och är en del av gänget som ger den bästa servicen. Vi har olika volontäruppdrag där du kan bidra, samtidigt som du själv får vara med om många roliga upplevelser.

Du kan till exempel vara lunch- eller konferensvärd, svara på frågor, registrera besökare, hjälpa besökarna att hitta rätt, vara trygghetsvärd eller hjälpa till med praktiska saker som att montera skyltar. Som volontär får du en introduktion och du väljer själv vilka pass du vill ta. Vi presenterar uppdragen mer utförligt när det närmar sig.

Redan nu kan du anmäla intresse för detta stora och roliga evenemang. Varmt välkommen att ansöka om att bli en av våra fantastiska funktionärer. Skriv i din presentation att du vill vara med på Yrkes-SM. HÄR ANSÖKER DU »

Share This: