VÄLKOMMEN TILL YRKES-SM 2020 I HELSINGBORG 22-24 APRIL

Vi vill härmed inbjuda nyckelpersoner till ett guidande och informativt pass under Yrkes-SM 2020 i Helsingborg.

Yrke-SM är det största evenemanget i landet med fokus på yrkesutbildning. Över 70 olika yrken kommer att visas upp vilket är det största antal genom tiderna. I en stor del av dessa yrken kommer tävlingar att ske om en plats i det svenska Yrkeslandslaget för ungdomar. Det finns även ett intressant utbud av seminarier och utställningar. Yrkes-SM 2020 arrangeras i samarbete med Familjen Helsingborg och Region Skåne.

 

Torsdagen den 23 april

Under dagen kommer WorldSkills Swedens programpunkter genomföras på nedanstående tider. Under ca 1h kommer ni få information om Yrkes-SM 2020, Yrkeslandslaget, projekt och insatser att dra nytta av i arbetet med att öka yrkesutbildningens attraktionskraft, status och kvalité.

 

Välj mellan tiderna

Kl. 10.00 WorldSkills Swedens programpunkt. Information om Yrkes-SM 2020, Yrkeslandslaget, projekt och insatser att dra nytta av och samverkan i arbetet med att öka yrkesutbildningens attraktionskraft, status och kvalité. Anmäl dig här!

Kl. 13.00 WorldSkills Swedens programpunkt. Information om Yrkes-SM 2020, Yrkeslandslaget, projekt och insatser att dra nytta av och samverkan i arbetet med att öka yrkesutbildningens attraktionskraft, status och kvalité. Anmäl dig här!

Kl. 14.30 WorldSkills Swedens programpunkt. Information om Yrkes-SM 2020, Yrkeslandslaget, projekt och insatser att dra nytta av och samverkan i arbetet med att öka yrkesutbildningens attraktionskraft, status och kvalité. Anmäl dig här!

Anmälan om deltagande emotses senast den 1 april 2020 via anmälningslänkarna ovan.

 

Varmt välkommen till Yrkes-SM 2020!

Pontus Slättman, VD WorldSkills Sweden

 

Share This: