Engagera dig

Till Yrkes-SM kommer främst elever och lärare. Yrkes-SM består av fem delar; Tävling, Uppvisning, Seminarier, Studie- och yrkesvägledning samt olika Prova-på-aktiviteter. Den primära målgruppen är de som står på tur att välja gymnasieutbildning. Våra övriga målgrupper går på mellanstadiet eller går redan på en yrkesutbildning. På det stora arenaområdet visar ungdomar, yrkesvägledare och experter yrkesutbildningens möjligheter till arbete, eget företagande, fortsatta studier och individuell utveckling. Det finns många unga därute som är sugna på att utbilda sig, skaffa jobb eller byta jobb. På Yrkes-SM möter du mellanstadieelever, högstadieelever, gymnasieelever, lärare, studie- och yrkesvägledare, rektorer, föräldrar, unga arbetssökande, vägledare och förmedlare.

 

Är du intresserad av att vara med och tävla?

Då ska du ta kontakt med din yrkespartner.

 

Vill du vara utställare under Yrkes-SM 2020 i Helsingborg?

Ta då kontakt med Filip Egger, 0733-13 06 44, filip.egger@helsingborg.se

 

Är du intresserad av att arrangera en yrkestävling?

Ta då kontakt med Patrik Svensson på WorldSkills Sweden, 070 248 28 89, patrik.svensson@worldskills.se

 

Vill du vara volontär under Yrkes-SM 2020?

Att vara volontär på stora evenemang kan vara bland det roligaste som finns! Vi behöver nu din hjälp att genomföra det bästa och största Yrkes-SM genom tiderna. Vi vill att alla ska känna sig välkomna till Yrkes-SM i Helsingborg och att det ska bli ett toppen-evenemang. Här har du som volontär en viktig roll. Du möter besökare, tävlande och andra funktionärer och är en del av gänget som ger den bästa servicen. Vi har olika volontäruppdrag där du kan bidra, samtidigt som du själv får vara med om många roliga upplevelser.

Du kan till exempel vara lunch- eller konferensvärd, svara på frågor, registrera besökare, hjälpa besökarna att hitta rätt, vara trygghetsvärd eller hjälpa till med praktiska saker som att montera skyltar. Som volontär får du en introduktion och du väljer själv vilka pass du vill ta. Vi presenterar uppdragen mer utförligt när det närmar sig.

Redan nu kan du anmäla intresse för detta stora och roliga evenemang. Varmt välkommen att ansöka om att bli en av våra fantastiska funktionärer. Skriv i din presentation att du vill vara med på Yrkes-SM. HÄR ANSÖKER DU »

 

Är du intresserad av att bli partner eller sponsor till Yrkes-SM?

Ta då kontakt med Patrik Svensson på WorldSkills Sweden, 070 248 28 89, patrik.svensson@worldskills.se

 

 

 

 

Share This: