Vill du vara funktionär under Yrkes-SM 2018?

Att medverka som volontär på stora evenemang kan vara bland det roligaste som finns! Vi behöver nu din hjälp att genomföra det bästa och största Yrkes-SM genom tiderna.

 

 

Vi vill att alla ska känna sig välkomna till Yrkes-SM i Uppsala. Bemötandet av varje enskild besökare, tävlande och andra funktionärer är en viktig framgångsfaktor för att nå dit. Att kunna lite om mycket om evenemanget och ge det där lilla extra är en viktig del i detta. Om du vill vara med och bidra kan du anmäla dig som funktionär till någon av följande grupper:

 

Säkerhet & Sjukvård

Funktionärer inom Säkerhet och sjukvård kommer vara extra ögon och öron till de säkerhets- och sjukvårdsansvariga. Enklare uppgifter inom säkerhet och sjukvård ingår i arbetsuppgifterna.

 

Arena/Evenemang

Funktionärer inom Arena/Evenemang är praktiska personer som gärna hugger i och hjälper till. I denna kategori finns uppgifter som till exempel golvbyggnation samt montering av skyltar och staket.

 

Besökare

Funktionärer inom Besökare är sociala och serviceinriktade personer. I denna grupp finns arbetsuppgifter som till exempel informatörer, besöksregistrering och evenemangsvärdar.

 

Service

Funktionärer inom Service har varierande arbetsuppgifter att välja mellan. Här finns bland annat konferensvärdar/värdinnor, matutlämning och renhållning/miljöarbete.

 

Välkommen att ansöka om att bli en av våra fantastiska funktionärer HÄR »

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share This: