Fanny tävlar i Måleri-SM

Måleri-SM är en av tävlingarna som går av stapeln på Yrkes-SM. Fanny Larsson är en av åtta finalister som har tagit sig ända till finalen.


Måleri-SM är en av tävlingarna som avgörs på Yrkes-SM. I mitten av december 2017 hölls kvaltävling i Stockholm. Deltagare från hela landet deltog i steget mot att bli Sveriges bästa målare 2018. På tävlingen fick de visa upp sin kreativitet och yrkesskicklighet.

Totalt gick åtta personer vidare till finalen. Fanny Larsson som pluggar till målare på Uppsala yrkesgymnasium är en av finalisterna på Måleri-SM.

Tävlingsmomenten kommer att vara: fri dekorationsmålning, tapetsering och bildöverföring. De finalister som tar guld- silver- eller bronsmedalj bildar Målerilandslaget och kan se fram emot att tävla i EM och VM under 2018 och 2019.

Välkommen till Måleribranschens monter. Heja på din favorit och heja på Fanny!

 

SparaSpara

Share This: