Sveriges JOBBigaste föräldramöte 26 april

I samband med Yrkes-SM i Uppsala, kommer Sveriges JOBBigaste föräldramöte att arrangeras torsdag den 26 april mellan klockan 17.00 och 18.00. Det ger större möjligheter för vårdnadshavare och andra vuxna att komma och låta sig informeras och inspireras av branscher och tävlingarna.

Yrkes-SM är mycket mer än bara tävlingar. Genom prova-på och information ger Yrkes-SM ungdomar och deras vårdnadshavare möjligheter att få en konkret inblick i moderna yrkesutbildningar – det kan beskrivas som ett stort multi-prao, perfekt för studiebesök och inspiration. Under ett besök på Yrkes-SM får elever se yrken ”live” på nära håll, de får svar på frågor om utbildning och arbetsmarknad och prova på olika yrken och arbetsmoment på ett kul sätt.

Vi kommer erbjuda två seminarietillfällen mellan klockan 17.00—19.00 så att vårdnadshavare, tillsammans med sina barn, har möjlighet att fördjupa sig lite extra inom områden kopplade till dagens moderna yrkesprogram på gymnasiet.

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share This: