Dags att anmäla klasser till besök på Yrkes-SM

Nu har vi kommit en bit in på det nya året – och det är dags att anmäla skolklasser till Yrkes-SM 2018, som genomförs den 25–27 april på det 25 000 kvm stora arenaområdet vid Gränby sportfält i Uppsala.

Bokningssystemet är nu öppet. Genom systemet kan skolor nu i ett första steg boka in dag och tid för besök. Fler funktioner i systemet som bokning av lunchpåsar/matpaket och seminarier kommer senare, vilket ni då kommer att få mer information om. Boka ert besök här »

Det är viktigt att boka dag och tid för klasser så tidigt som möjligt eftersom över 25 000 besökare från hela regionen förväntas komma att besöka Yrkes-SM och där inspireras av Sveriges yrkesskickligaste ungdomar. På plats under Yrkes-SM finns studie- och yrkesvägledare, branschexperter, informatörer, och yrkesverksamma ungdomar att prata med och ställa frågor till.

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share This: