Varför kallas Yrkes-SM för ett unikt multi-prao i storformat?

Genom tävling, prova-på och information ger Yrkes-SM ungdomar möjligheter att få en konkret inblick i moderna yrkesutbildningar – det kan beskrivas som ett stort multi-prao, perfekt för studiebesök och inspiration. Under ett besök på Yrkes-SM får du se yrken ”live” på nära håll, du får svar på frågor om utbildning och arbetsmarknad samt du får prova på olika yrken och arbetsmoment på ett kul sätt. På plats under Yrkes-SM finns guider, studie- och yrkesvägledare, branschexperter och yrkesverksamma ungdomar att prata med och ställa frågor till. Det finns även möjligheter att stöta på en och annan kändis, vara med i tävlingar och vinna priser.

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share This: