Yrkeskampen

Tävla i olika yrken precis som deltagarna på Yrkes-SM

Vet du hur man bygger en robot? Eller hur Kylie Jenner stylar sitt hår? Samla poäng och utmana Kapten Riley och Cattis Eklund eller dina vänner i våra actionfyllda Snapchatspel. Blir du framtidens tekniker? Stylar du kändisarnas hår på röda mattan? Vilket yrke blir du? Häng med oss i Yrkeskampen på Snapchat och tävla om riktigt grymma priser!

 

Gör som nedan:

1. Skanna spelets Snapcode med Snapchatkameran eller lägg till kontot med namn i Snapchat. (Som när du lägger till en vän)
2. Efter du lagt till kontot, om du inte hittar det bland dina vänner så använder du sökfunktionen på Snapchat och söker på kontonamnet som du hittar tillsammans med vår Snapcode.
3. Delta enligt instruktionerna i spelet och snapa kontot ditt bidrag.

 

Snyggt, nu är du med och tävlar!

 

Spelen/kontonamnen på Snapchat är: manniskanYK, byggaYK, utforskavarlden, teknikYK, transporteraYK, skapaYK

 

 

Var med och tävla i olika yrken via våra Snapchat-spel. Det är sex olika spel och du som deltagare får olika moment som ska ”lösas” i form av att printscreena bilden och placera in texter, figurer eller emojis och mycket mer. Sedan skickar du in resultatet till oss direkt i appen. Genom att vara med och spela har du chansen att vinna superfina priser (presentkort på mode och teknik) och bäst av allt, du lär dig mer om olika yrken och utbildningar.

#yrkessm #yrkeskampen

 

Kolla in vad som händer på Yrkes-SM?

 

Yrkeskampen-tävlingen via Snapchat arrangeras i samarbete med Yrkes-SM och WorldSkills Sweden och pågår till och med 2018-04-29. Vid deltagande i tävlingen accepterar du villkoren nedan.

  

VLINGSREGLER – Yrkeskampen på Snapchat

Deltagande

För att vara med i tävlingen ska du spela något av Snapchat-spelen (Människan, Bygga, Utforska världen, Teknik, Skörda & transportera, Skapa) samt skicka in ditt resultat.

Tävlingen pågår till och med den 2018-04-29 och anordnas av Yrkes-SM och WorldSkills Sweden. Under vecka 18 utser en jury sex stycken vinnare bland de tävlingsbidrag som skickats in. Bidragen bedöms efter kreativitet, relevans och utslagsfråga. Juryns beslut går ej att överklaga. Det personuppgifter du lämnar i samband med ditt deltagande kan komma att användas vid publicering av vinnaren.

 

Priserna i tävlingen

Sex stycken presentkort på mode eller teknik värde 300 kronor  finns i potten där ett presentkort delas ut till en vinnare per spel.

Ev. vinstskatt betala av vinnaren.

Vinnarna meddelas via Snapchat den 3 Maj 2018. Vinnarna är ansvariga att återkomma med kontaktuppgifter för utskick av priser.

Anställda vid WorldSkills Sweden, Coller Andersson & Jourdan, Uppsala kommun och Wicked Society får ej delta i tävlingarna. Vinsten går ej att byta mot kontanter. Juryn består av representanter från WorldSkills Sweden, Coller Andersson & Jourdan och Wicked Society. Vid frågor om tävlingen kontaktar du mikaela.lovgren@wickedsociety.se

SparaSpara

Share This: