Boka

Yrkes-SM är öppet för alla! Kom och ta del av tävlingarna och alla våra roliga prova-på aktiviteter. Ingen anmälning krävs, så kom och besök oss idag fram till 19.00 och imorgon, fredag, fram till 12.00.

 

Anmäl klasser till besök på Yrkes-SM

Det är viktigt att boka dag och tid för klasser så tidigt som möjligt eftersom upp mot 25 000 besökare från hela regionen förväntas komma att besöka Yrkes-SM för att inspireras av Sveriges yrkesskickligaste ungdomar. På plats under Yrkes-SM finns studie- och yrkesvägledare, branschexperter, informatörer, och yrkesverksamma ungdomar att prata med och ställa frågor till.

Om du har frågor om bokningen är du välkommen att maila YrkesSM@uppsala.se

Här kan du boka en tid för din klass besök under Yrkes-SM 2018 »

 

Information om bussbokning

Alla besökande skolor, tävlande och funktionärer kan åka gratis till Yrkes-SM med UL genom den befintliga lokaltrafiken mellan den 25-27 april 2018.

Skolor bokar resan via UL:s gruppresebokning »

  • Kommun: Välj Uppsala
  • Organisationsnummer: Behövs inte fyllas i.
  • Besöksmål: Yrkes-SM
  • Hållplatsen utanför IFU Arena är: Lagerlöfsgatan

Då det är begränsad tillgång på bussar kan vissa linjer bli fullbokade vilket innebär att ni antingen får dela upp er på flera olika bussar/tider eller lösa resan på annat sätt, till exempel genom att chartra en egen buss. När ni bokar er resa hos UL ger de er besked om den avgång ni tänkt åka med kommer att fungera. Bokning av bussresa görs senast den 6 april.

Tävlande och funktionärer kommer att få färdbevis utfärdade.

På linje 3 mellan Uppsala resecentrum och Lagerlöfsgatan kommer extra bussar att förstärka befintlig trafik.

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share This: