Årets yrkeslärare

Nu är det dags att nominera den bästa yrkesläraren till utmärkelsen Årets yrkeslärare i Uppsala län! Sista datum för att nominera är den 31 mars 2018.

Duktiga yrkeslärare spelar en mycket viktig roll i samhället för att säkerställa att landets yrkesutbildningar presterar och levererar på hög nivå. Att yrkesutbildningar håller en hög kvalité och uppfattas attraktiva är väsentligt för Sveriges framtid.

Årets Yrkeslärare är ett pris instiftat för att uppmärksamma duktiga yrkeslärare. Genom att sprida goda exempel på engagemang och insatser gjorda av yrkeslärarkåren vill vi öka fokus på yrkesgruppen och inspirera andra att använda sig av de goda idéer och insatser som görs.

 

 

VEM KAN NOMINERA? 

Alla kan nominera yrkeslärare till denna utmärkelse. Exempelvis elever, branschrepresentanter, företagare, anställda, lärare, rektorer etc.

 

DESSA KRITERIER GÄLLER FÖR ATT BLI ÅRETS YRKESLÄRARE I UPPSALA LÄN

Yrkeslärare som nomineras ska;

– vara yrkeslärare i Uppsala län

– i sin roll ha lyckats entusiasmera elever till lärande och kunskapssökande

– ha en uthållig och god relation till arbetsgivare och förmåga att möta dessas krav på kvalitet

– ha lärarbehörighet

– samarbeta på ett naturligt sätt med övriga kollegor inom exempelvis gymnasiegemensamma ämnen.

 

Sista datum för att nominera är den 31 mars 2018.

 

PRISET

Priset för Årets yrkeslärare i Uppsala län delas ut på Yrkes-SM 2018, den 25-27 april i Uppsala. Priset består av ett diplom från WorldSkills Sweden samt ett utbildningsstipendium om 8000 kr från Region Uppsala.

 

Nominera din kandidat här »

SparaSpara

SparaSpara

Share This: