Suuz tar programledarrollen på Yrkes-SM 2016.

Nu är det klart vem som blir konferencier på Yrkes-SM 2016. Suuz – Suzanne Naffah står på scen tillsammans med Almushi och Beppe Singer. De kommer att utmana varandra i olika yrken. Suuz är en känd Malmöprofil med ett flertal radio- och tv-program bakom sig. Hon är den officiella rösten för Malmös ungdomskanal ”Din Gata”, är programledare för ”Vi i Femman” i P4 och har även arbetat som programledare på SVT samt fyra år i rad som programledare för den internationella tävlingen ”I am Music!”. Beppe Singer är född i Malmö och är känd från bl a SVT-programmet ”Hjärnkontoret”. Han älskar att testa saker, förstå hur de funkar och är en given prova-på pilot på Yrkes-SM. Almushi är killen från Malmö med 80 000 fans på facebook. Ungdomar i storstäderna och förorterna känner honom väl och det har lett till samarbeten med SVT, Sveriges Radio och Skånemejerierna. Trion är laddad att ta sig an Yrkes-SM 2016 på ett sätt som attraherar högstadieeleverna som ska besöka eventet.

foto_suuz_almushi

programledare_puff

Almushi och Suuz. Foto: Fedja Jakupovic

Beppe Singer, programledare och föreläsare.
Beppe Singer, programledare och föreläsare. Foto Anders G Warne

Share This: