Yrkeslandslaget flaggar upp för Yrkes-SM på TODO-mässan.

IMG_2083

Kom och hälsa på Simon Mattsson (Industrielektriker) och Elin Persson (florist) som kommer finnas på plats i landslagströjorna för att representera Yrkeslandslaget. Under tre dagar, 5–7 november, kommer de finnas på plats för att slå ett slag för yrkesutbildning och för nästa års Yrkes-SM inför 13 000 besökare.

Till TODO-mässan är alla unga Malmöbor inbjudna för att träffa vägledare, arbetsgivare, skolor, branscher, arbetsförmedlare och för att ta del av Gymnasiemässans utbud som jobbtorg, seminarier, yrkesuppvisningar mm. Här får besökarna en bättre bild av var jobben finns och här kan de också upptäckta nya yrken.

TODO arrangeras av Malmö stad i samarbete med Arbetsförmedlingen. TODO är ett årligt återkommande evenemang och äger rum i november. 2014 besökte 13 000 personer mässan. Det övergripande målet är att få fler unga Malmöbor in på arbetsmarknaden, via studier och direkt via jobb, och att företagen i regionen ska kunna rekrytera kompetenta medarbetare.

Följ TODO på Facebook » och Instagram »

todo_artikel

 

Share This: